Filmisõbra pissiäpp – Mihkel Raud kirjutab urineerimishäiretest Tele2 blogis

Healoomulise eesnäärme suurenemisega kaasnevatest urineerimishäiretest kirjutab läbi huumoriprisma Tele2 blogis Mihkel Raud.

Ma olen 47-aastane ja kuigi ma end hinges verinooreks pean, on niinimetatud ealised iseärasused mind viimasel ajal kimbutama hakanud. Ma ärkan vara, täna ärkasin näiteks kell 2.45 ja magama enam ei jäänud.

Mind ei huvita enam asjad, mis veel paar aastat tagasi tõsist pinget pakkusid. Ja mis kõige hullem – ma käin pissil tihemini, kui tahaksin.

Vaata ka: Eesnäärmehaiguste poolt põhjustatud vaevused

Tõsi mis tõsi. Veel mõni aasta tagasi tegid Prostamol UNO reklaamid mulle jubedalt nalja, sest öö otsa peldiku vahet liduvast vanamehest midagi hüsteerilisemat oli võimatu ette kujutada. Nüüd olen ma ise see vanamees. Ja kempsu vahet ei sõelu ma ainult öösiti. Ma võin enne kinoseanssi küll kenasti põie tühjaks lasta, kuid sellest hoolimata tabab mind filmi ajal selline häda, et kraam kipub kõrvadest ja silmist välja purskuma.

Poole filmi ajal kempsu minna võib aga tähendada seda, et mul jääb mõni oluline stseen nägemata ja kogu kinokülastus osutub täielikuks ajaraiskamiseks. Õnneks pole ma oma hädas üksi ja kus on probleem, seal on alati keegi, kes selle lahendab.

RunPee on äpp, mis ütleb mulle, millisel hetkel ma filmi ajal kempsu võin minna. Olgu kinos või koduse teleka ääres, RunPee teab täpselt, mitmendal filmi minutil on turvaline paariks hetkeks WC-sse eemalduda, nii et midagi olulist kaotsi ei lähe.

Loe edasi Tele2 blogist.

1. märts 2017